Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Dååååligt.

Publicerad 2007-09-04 17:53:12 i Allmänt

Jag är sämst på att blogga. För att inte tala om hur usel jag är på att uppdatera mobilbloggen, evigheter sen ju!

Det mesta handlar om skolan just nu. En grupptenta och en enskild uppgift ska vara inlämnade på måndag, men Jonathan och jag har jobbat på bra idag, så vi lär vara klara med åtminstone gruppuppgiften imorgon. Men jag är inte mindre stressad för det. Igår sa en klasskamrat "nu är det bara 19 veckor kvar" och jag vågar knappt ens tänka på det. Hur ska allt bli egentligen? På ett vis är det ju spännande att inte veta hur vardagen kommer se ut om drygt fyra månader, men för tillfället känns det mest jobbigt. Var ska jag bo? Var ska jag jobba? Kommer jag överhuvudtaget få ett jobb? Bläää.

För övrigt längtar jag efter nästa helg då mamma och alla systrar kommer hit. Vi ska ge mamma en försenad födelsedagspresent i form av en myshelg i Gbg. Det blir kul! Jag längtar även till helgen därpå då det blir Gvd och en lite hejdå-fest för Sofie som flyttar ner till Malmö. Kommer kännas riktigt tomt utan henne i byn, men jag är glad för hennes skull. :) Samma helg har jag storslagna planer på att åka till Ullis och shoppa loss, det verkar som att Lotta också är sugen. :D

Ikväll börjar för övrigt Idol. Äntligen!

Men innan dess ska jag diska och laga mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela