Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ibland är jag bra.

Publicerad 2007-10-05 16:49:56 i Allmänt

Okej, det var lite väl optimistiskt att gå upp klockan 6. Men jag gick upp 7, och från kl 8 fram till 15.30 satt jag med statistikuppgiften. (Bara två korta pauser också, erkänn duktigt.) Har skickat iväg min del till Veronica nu så att hon kan kolla på den, så gör vi förhoppningsvis klart allt imorgon. Världens sten har fallit från mitt hjärta!

Har precis tränat lite, men jag är rätt trött så jag körde inte så länge.

Tillvaron känns ungefär tusen gånger lättare idag än den gjorde igår. Att man aldrig lär sej att inte tänka katastroftankar. Varför skulle jag inte klara det, liksom? Jag är inte dum i huvudet, det finns ju en anleding till att jag överhuvudtaget kom in på den här utbildningen. Och om det nu inte skulle gå vägen är det ju bara att göra om det, så är saken biff.

Jag säger som Jafar när han ska hypnotisera sultanen: "Allting ordnar sej fiiint."

Åh! Jag måste allt ha en Disney-kväll snart, det var längesen nu!

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-10-06 16:42:26

"D-De e jag... Gazim" Hahaha, alla tiders.. =) "Seså, allt blir bra till slut. Åh vad jag babblar.. middan ska lagas.."

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela