Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Var stilla, var ej rädd.

Publicerad 2007-11-25 08:50:46 i Allmänt

I torsdags var det begravning för pappa och det känns så skönt att ha fått ett ljust minne mitt i allt mörkt. Det blev en så fin dag med gemenskap och vacker musik. Vi syskon bar hans kista och det är något jag aldrig kommer glömma. Kändes så bra att få göra det. Nu har vi en grav att gå till och det kommer vi göra ofta. Igår hade blommorna blivit lite frostiga men det var bara fint.

Även om allt fortfarande känns ofattbart och sorgligt har jag ändå en slags lättnad i kroppen. Jag är helt övertygad om att pappa har det bra nu.

Och så vill jag skicka en extra stor kram till Johanna som var med och hedrade pappas minne. Det var så himla fint av dej att komma, det tyckte vi allihop. Kommer aldrig glömma det, vännen!

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-11-27 01:01:29

Tack! Vad snällt av er. Det kändes faktiskt ganska naturligt även om vi inte umgås så ofta nu. Jag hinner knappt umgås med de få vänner som bor kvar här ens.. Vill gärna skriva allt jag tänker men det skulle ta tid. Vill iaf säga att begravningen och alla ni var fina. Starkt att bära kistan måste jag säga! Vädret var ok för att vara höst med ett sånt där fint dis. Kistan var jättefin, så naturligt enkelt fin. Blommorna var vackra för de gick i höstfärger. Ni systrar var alla så stiligt uppklädda med fint lockigt hår. Jag har lätt för att gråta och
det var inte lätt att hålla tätt när han sjöng i kyrkan. Synd att jag inte kunde komma till minnesstunden. Ville så gärna det också. Var tvungen att fixa lite saker innan jobbet. Han fick en fin minnesplats där, den valde ni väl tycker jag.

Håller med dig om att ingen kan veta vad man "tar vägen" efter döden. Jag vill också tro på någonting, åtminstone att han inte har en sjuk kropp längre.

Hoppas vi hörs, ta hand om dig och er nu. Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela