Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Analys.

Publicerad 2007-11-26 19:31:57 i Allmänt

Vi håller på för fullt med skrivandet nu. Det har vi väl gjort länge iofs, men nu är vi i sluttampen. Dock har vi samlat på oss ett omänskligt antal uppsatssidor, fattar inte hur det har kunnat bli så mycket. Jag ska visserligen inte ta åt mej äran för dom, Jonathan har verkligen fått jobba som en galning den senaste tiden.

Jag orkar inte engagera mej i nåt förutom skolarbetet. Att gå ut med soporna är ett projekt jag kan skjuta på i flera dagar, och jag struntar fullständigt i hur jag ser ut när jag går ut genom dörren. Använder inte smink på dagarna och idag bemödade jag mej inte ens med att försöka fixa till håret innan jag gick. Det får vara. Borde egentligen gå och haffa en ledig tvättid nu så att det inte blir lika krisartat med tvätten som häromsistens, men jag orkar inte. Det får också vara.

Fast konstigt nog så orkar jag engagera mej i julförberedelser...Igår köpte jag saffran och pepparkaksdeg, och på fredag ska jag städa hela lägenheten och pynta. Julmust, pepparkaka och clementin blir det sen när jag tänder det första ljuset. Den bästa stunden på hela året. Jag är glad att jag inte tappat lusten inför den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela