Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sluta dalta!

Publicerad 2007-05-29 13:12:40 i Allmänt

Jag blir så irriterad! Läste det här i Aftonbladet och finner knappt ord för hur fjantigt det är. Visst, enligt bestämmelserna har polisen ingen rätt att per automatik få skolkataloger, så det är kanske lite beklagligt att skolorna gått med på det. Med betoning på lite. För var realistiska nu... om det är ett gäng ungdomar som regelbundet begår brott får polisen ganska mycket att göra om man för varje gång ska begära ut en skolkatalog. Är det så hemskt om dom kan ha en tillgänglig hela tiden? Om skolkatalogen kan ligga vind för våg på en fritidsgård, kan den väl lika gärna förvaras i en låda på en polisstation? Ibland fattar jag inte vad det är för fel på folk. "Integritetskränkandeeeee!" SLUTA LIPA. Varför inte underlätta för poliserna som faktiskt försöker reda ut brott? Och om man inte har gjort nåt fel kan jag inte fatta varför man gnäller. Har svårt att se det "obehagliga" i att nån kan se mitt namn och min bild. Mitt namn och min bild finns i en jäkla massa hem, eftersom jag varit med i flera skolkataloger genom åren. WHAT'S THE BIG DEAL? Alla förväntar sej att polisen ska reda ut allting, men ingen är beredd på att bjuda till för att det ska kunna hända.

Nej, istället för att gnälla kan ni hålla reda på era snorungar så att dom ger fan i att begå brott. Så kanske polisen slipper att leta i skolkatalogerna.

Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2007-05-29 20:15:25

Moralpanik. Missriktad energi.
Heja snuten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela