Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag tröttnar ju aldrig.

Publicerad 2007-05-16 18:14:28 i Allmänt

Lost började sändas på tv4 ibörjan av 2005, och Daniel och jag tittade på första avsnittet tillsammans. Vi var inte sådär jätteimpade, men bestämde oss för att ge det en chans till. Och sen var vi fast. Då hade vi bara varit tillsammans ett par veckor, och kände varandra egentligen inte alls, så Lost blev vår första egna grej. Och vår grej har det fortsatt att vara.

För trots att det gått snart två och ett halvt år har jag fortfarande en viss känsla i magen varje onsdag. Jag vet liksom att ikväll, då blir det alldeles extra mysigt.

Klockan halv åtta ska vi mötas utanför Willys och inhandla tacos, lightcola, och förmodligen en massa andra onyttiga saker och när klockan slår nio ska vi som vanligt gosa ner oss i soffan och ömsom glufsa, ömsom pussas.

Det här låter förmodligen pisstråkigt för er andra, men det är det absolut bästa vi vet. Och det är väl därför vi passar så bra ihop. :)

Kommentarer

Postat av: Purgatid

Publicerad 2007-05-16 18:18:46

Bara konstiga människor kan tycka att det verkar tråkigt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela