Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Framsteg.

Publicerad 2007-03-15 15:12:09 i Allmänt

I'm making progress!

För en liten stund sen gick jag utanför dörren för första gången sen lunchtid i tisdags. Det kändes ovant, men väldigt bra med lite frisk luft. Iofs ska betoningen ligga på lite, för jag gick bara ner i tvättstugan för att kolla om det fanns nån ledig tvättid imorgon.

Har nog inte så mycket feber idag, men är fortfarande svag i kroppen och sover helt overkligt mycket. Igår ställde jag alltså klockan på 21 och tittade på Lost, efter det ringde jag godnattsamtalet till älsk. Somnade kanske kl 23. Sov ända till 9 imorse då jag sms:ade Veronica för att tala om att jag fortfarande är sjuk. Åt lite yoggi, kollade nätet och gick och la mej igen vid 10. Sen sov jag ända till 14.30 (!) då mamma ringde för att kolla hur det var med mej. Otroligt!

Mitt mål är iaf att bli frisk tills imorgon för nu finns det ingen återvändo; jag har bokat biljetter hem som inte går att avbeställa. Lite dumdristigt kanske, men jag SKA hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela