Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

"Din saaatikens klösekatta!"

Publicerad 2007-06-10 19:56:02 i Allmänt

Blev glatt överraskad när jag såg att Raskens repriseras nu i sommar. Tittade nyss på första avsnittet, och det var en massa nostalgi trots att jag var så liten senast det sändes. Kändes dessutom väldigt uppfriskande med gamla hederliga slagsmål utan en massa tillhyggen. Hellre hö och gödsel än knivar och pistoler!

Idag har jag varit på Ikea med Vanessa och hennes Thomas. Det var kul, men lite pinsamt att bara jag handlade! Haha. Vanessas kille verkar föga överraskande vara precis lika snäll och trevlig som hon. Jag köpte iaf en skohylla, helkroppsspegel, sängkläder, kökshanddukar, toaletthanddukar, badlakan och (som vanligt) en massa ljus. Fattar inte hur hela presentkortet kunde gå åt, men det gjorde det! Hittade tyvärr inga gardiner, men mamma ska leta efter tyg i Gislaved istället. Sen behöver jag en ny datorstol också, men jag vill köpa en med bra kvalitet den här gången så jag tänkte vänta till julilönen kommer.

Måste även köpa nya högtalare till datorn... Får se när det blir.

Kändes lite som att jag lekte med döden idag när jag putsade mina fönster. Inte för att det är sådär jättehögt, men det hade inte varit så festligt att ramla. Tyvärr blev resultatet inte så bra som jag hoppats, men det är bättre än förut åtminstone. Imorgon ska jag äntligen skura golvet, och sen är det uppstädat efter slusken som bodde här förut.

Och imorgon ska fastghetsskötaren komma hit och gå igenom allt som behöver åtgärdas. Ska bli mycket spännande att se vad som händer...

Kommentarer

Postat av: Hermannfilippa

Publicerad 2009-07-17 08:13:36

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela