Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

She works hard for the money.

Publicerad 2007-07-03 11:09:25 i Allmänt

Eller hard och hard, jag jobbar i alla fall. Haha. Som tur är  - och som jag redan konstaterat ett antal gånger - sliter man ju inte ut sej på jobbet, så det ska nog gå bra. Jag skrev just ner mina arbetstider för idag och imorgon, men jag kom på att det kanske inte är en sådär jättebra idé eftersom det finns massa stackars spioner överallt som inte tycks ha nåt annat liv än att surfa runt på arbetstagares bloggar. Så jag hoppar över det. Haha. Kan bara konstatera att det är MYCKET.

På tordag ska vi vara hemma hos D för en gångs skull. Fick nästan lite dåligt samvete när han frågade och jag kom på att jag inte varit hos honom på över en månad. Men så blir det när man flyttar till en lägenhet man trivs så himla bra i. :)

Annars händer det verkligen inte mycket just nu. Är lite ledsen över att jag inte kan tillbringa så mycket tid i Gislaved i sommar, men det är inget att göra åt. Nästa helg ska jag iaf åka till Kungshamn för första gången, jag längtar! Då får det fan se till att vara bra väder för jag ska bada.

Nu ska jag göra mej vacker, som Fjants mamma sa.

Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2007-07-03 12:41:19

Var ligger Kugshamn?
Åh. Tomtar å troll

Postat av: Purgatid

Publicerad 2007-07-03 22:39:34

Kungshamn ligger 15 mil norr om Gbg.

Postat av: Dan

Publicerad 2007-07-03 22:45:13

Ja just det! Vid kusten. Fiskställe har jag för mig. Inlagd sill å såna läskigheter.

Postat av: Purgatid

Publicerad 2007-07-04 12:28:10

Påminn mig inte...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela