Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Smaaathuvve.

Publicerad 2007-02-13 23:36:32 i Allmänt

Spenderade en underbar helg hos Sara i Jönköping, men innan hemfärden i söndags var jag klyftig nog att glömma mobilen. Förhoppningsvis får jag den imorgon, men om någon mot all förmodan försökt kontakta mej dom senaste dagarna, så får ni nu en förklaring. Uteblivet svar beror alltså inte på oartighet. :)

Dokusåpan med min dator tycks inte vilja ta slut. Nu verkar Posten ha tappat bort paketet med mitt grafikkort, så i bästa fall har jag väl en hel, fungerande dator nån gång 2009. Är så trött på skiten.

Imorgon är det Alla hjärtans dag, och jag har av någon anledning alltid hyst agg mot det jippot. Daniel kommer till mej iaf och jag tänker propsa på att vi döper om dagen till Alla fjärtars dag och spenderar hela kvällen fisandes i soffan framför andra säsongen av Twin Peaks.

En låt som vägrar lämna skallen just nu är All good things (come to an end) med Nelly Furtado. Den blir på nåt sätt lite mer magisk för varje lyssning.

Kommentarer

Postat av: Runarronja

Publicerad 2009-06-26 09:00:10

You will be hearing from me soon. Thanks

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela