Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Lite bättre.

Publicerad 2007-02-07 12:01:31 i Allmänt

Nu ska jag verkligen inte ropa hej, men det känns som att min period av pissighet sakta men säkert börjar ge vika. Var och lämnade in datorgrejer på Kompletts hämtbutik idag (för vilken gång i ordningen?) och uttryckte en frustration över att inte haft en fungerande dator på nästan två månader. Killen lugnade mej en aning när han sa att dom ska fixa det åt mej. Så alltså, om det inte funkar efter denna felsökningen heller så lämnar jag helt enkelt in hela skiten på en gång och så får dom ha den tills dom hittat felet.

Det slog mej just hur otroligt intresserade av min dator ni måste vara. Eh.

Igår var det äntligen dags för afrikansk dans! Yaaay! Det var det roligaste jag gjort på evigheter. Jag kan verkligen rekommendera det till alla! Rummet var som en enda stor endorfindimma när timmen var slut. Att man dessutom blev rejält svettig var liksom bara en bonus.

Annat som är väldigt bra är att Frida och jag sticker till Jönköping på fredag! Det vankas mys-och festhelg hos Sara och det är alltid lika underbart.

Sen på söndag kväll går jag på nattpasset på jobbet, och det ska faktiskt bli riktigt trevligt. Att man har ett extrajobb som det är trivsamt att gå till är något man ska vara tacksam för, och det är jag.

Nu ska jag till matsalen och värma min lunch. Hejhej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela