Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En dröm besannas.

Publicerad 2007-02-04 20:00:44 i Allmänt

Först hade jag tänkt skriva ännu ett gnälligt inlägg om hur pissig denna vecka varit. Jodå, moderkortet kom till slut men datorn fungerar fortfarande inte (!). Något är väldigt fel, och jag har en känsla av att det kommer ta lång tid innan jag får nån klarhet i vad det är.

MEN. Jag tänker skita i allt sånt nu för något fantastiskt roligt har hänt: Mamma har skaffat hund igen! :D :D :D

Ända sen vi var tvungna att ta bort Ulex för snart två år sen har ingenting varit sej riktigt likt. Och mamma har ofta pratat om hur mycket hon saknar sällskapet (tror förresten att pappa också tyckt det varit tomt, även om han inte velat erkänna det). Men nu har familjen Engström fått en ny familjemedlem, nämligen en welsh spaniel som heter Bond. Kelgrisen är två år gammal och kom till sitt nya hem igår eftermiddag. Enligt rapporter är han hur go som helst och kommer förhoppningsvis komma till ro ganska snabbt.

Fattar ni vad kul!? Som jag saknat att gosa med en voffsing. Tyvärr kommer det dröja två veckor innan jag får träffa honom, men nu har jag nåt att se fram emot. Och även om jag inte bor hos mamma och pappa längre, kommer man iaf kunna säga att det är liiiite min hund också. Det har jag åtminstone försökt tuta i Daniel.

Att allt tycks gå emot en gör inte så mycket när såna här saker händer. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela