Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Retard.

Publicerad 2006-09-07 21:31:34 i Allmänt

Ordet på allas läppar just nu är onekligen "skandalen" och det är precis det ämnet jag tänker ta upp i dagens blogg. Men det är inte folkpartiets fjantiga spionskandal (innan ni får bort fusket i skolan kanske ni skulle börja sopa framför egen dörr, suckers!) utan den mycket viktigare skandalen som försiggår vardagar kl 20.00 i Tv 4. Nämligen Clabbe af Geijerstam.

För det första... Vad gör du där, Clabbe? Peter och Daniel är talangscouter, så dom har ju uppenbarligen en viss erfarenhet av det här. Och Kishti är röstcoach, så låt gå. Men du, Clabbe... vad har du någonsin tillfört musikbranschen? "Sommaren som aldrig säger nej"? Men grattis liksom. När har nån överhuvudtaget brytt sej? Iofs kan jag förstå att du tog chansen när du av någon outgrundlig anledning blev tillfrågad. ("Aaah, nu är jurygruppen nästan komplett dåraa. En medlem återstår... Jag föreslår att vi tar in en avdankad gammal föredetting som inte har varit aktuell på sisådär 37 år, det blir som "Mumiens återkomst" liksom. Kan inte misslyckas!") Men känns det inte lite pinsamt att sitta i den där stolen och vara totalt vilse?

När man gång efter gång säger nej till killar med skön utstrålning, cool attityd och grym röst (hände senast i kvällens program när en herre vid namn Anders Rydström fick nobben), för att sedan knäböja framför Swartling för att en My Little Pony-flicka med bebisröst ska få gå vidare, då är det något som är fel. Särskilt när du kallar dessa uppenbara talanger för "usla" med en "skitdålig röst". Det kallas avundsjuka, Clibbediclabbe. Som tur är har dina kolleger lite mer vett än du.

(Sen behöver du inte anstränga dej för att se så jävla arg ut hela tiden heller. Ingen blir rädd.)

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2006-09-07 21:39:24

Klockrent!! Kunde inte sagt det bättre själv!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela