Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Vissa saker går åt rätt håll iaf.

Publicerad 2006-11-15 11:48:10 i Allmänt

Droppen stängde redan 15.30 igår, så jag lämnade blod idag istället, på väg hem från jobbet. Kändes bra när sköterskan (som för övrigt var hur mysig som helst, personalen där är underbar) meddelade att mitt blodvärde numera ligger på 134. En klar förbättring mot tidigare 125, som ligger precis på gränsen för att få ge. Leverpastejmackor och clementiner ger effekt, med andra ord.

Alla som får och kan borde bli blodgivare. Man har bara saker att vinna på det. Förutom att man gör en insats för behövande medmänniskor får man en avslappnande vilostund, fika och något för "besväret" (jag väljer alltid dom snygga tröjorna, ska alldeles strax ta på mej min nya). Dessutom får man alltid gratis järntabletter för att blodet ska komma upp i den rätta nivån igen, så rädsla för den egna hälsan är inget argument för att inte bli blodgivare. Seså, få arslet ur vagnen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela