Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Is i magen.

Publicerad 2006-11-23 18:07:00 i Allmänt

Om drygt två dygn står Scum Undone på scen tillsammans för andra gången! Det ska bli riktigt, riktigt kul; att sjunga är ju liksom det allra bästa jag vet.

Jag borde dock ha haft lite bättre disciplin i veckan och sett till att plugga låttexter. Det är åtminstone tre stycken jag inte alls är säker på. Men just nu känner jag mej så stressad - en väska ska packas, och sedan ska kosan styras mot Daniel. Så jag funderar på att skriva ut texterna på jobbet imorgon, plugga in dom på tåget och sen kallt räkna med att dom fastnat i huvet tills på lördag. Hehe. Men mitt minne brukar inte svika mej särskilt ofta, så det borde funka!

Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2006-11-26 13:57:48

Hur gick det?

Postat av: Purgatid

Publicerad 2006-11-26 19:50:39

Korveli?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela