Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sveriges mest överskattade.

Publicerad 2006-05-10 14:55:45 i Allmänt

Aftonbladet rapporterade för ett tag sen att Tomas Ledin ska göra den svenska låten till fotbolls-VM. Redan där tyckte jag att det osade flopp, men efter att nämnda tidning igår berättade att Ledins bidrag blir Vi är på gång vill jag bara...spy. Det finns många mysterier här i livet, men ett av dom allra största är hur en fjant som Tomas Ledin kan vara folkkär. Sommaren är kort säger Sveriges befolkning och får något drömskt i blicken. VARFÖR DÅ?!? Det kan vara den mest usla sommarlåt (tja, låt överhuvudtaget) jag nånsin hört.

Inte nog med att herr Ledin har skrivit samma låt dom senaste 15 åren; nu inför fotbolls-VM (som ju ändå är ett väldigt stort evenemang, även för mej som inte ens är särskilt intresserad av sport i vanliga fall) kunde han inte ens bemöda sej med att plagiera sej själv utan tar istället en GAMMAL låt, remixar lite och lägger till några rader om fotboll. Och detta kommer han undan med, bara sådär? En ansträngning på max fem minuter kommer ge honom ett oförsvarbart tillskott i hans redan alltför stora kassa. Och detta på grund av att hjärndöda människor faktiskt betalar för att lyssna på skiten. Varför gör ni det? Jag, och många med mej, skulle betala för att låta bli.

Detta spektakel man kommer få höra vart man än går i sommar... det är olidligt!

En sak är säker, jag tänker då fan inte gilla-la-la-la nåt jävla läge.

NER MED TOMAS LEDIN!!!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2006-05-10 16:18:51

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

Postat av: /M

Publicerad 2006-05-12 16:21:03

Meh? Jag trodde att han var död :/
Nåja, det blev i alla fall inte Per Gessle.

Postat av: Theodorr å Bölla

Publicerad 2006-05-12 21:39:21

Nä exakt! Usch.. min chef brukar säga att man ska gilla läget.. det ska jag fan säga när jag säger upp mig en solig dag.. hahaha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela