Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Saknar redan.

Publicerad 2006-06-30 15:15:12 i Allmänt

Imorgon bär det av till Gislaved igen för tre långa jobbveckor. Visserligen ska jag ju göra annat också, t.ex. umgås med familjen, sola och bada och förhoppningsvis dricka en och annan öl. (Med start redan imorgon kväll.)

Men det börjar redan bildas en klump i magen. Tre veckor utan babe är en låååång tid, och även om jag vet att vi klarade förra sommaren så minns jag ändå hur ledsen jag var stundtals. Jag imponeras verkligen av människor som har distansförhållanden och bara kan träffas nån gång i månaden (eller kanske t.o.m. ännu mer sällan). Hur orkar ni?

Tre veckor utan fjantiga sånger, pussar på halsen, långa, varma sovmorgnar och kli på ryggen. Och tre veckor utan sånt här:


Suck.

Okej, trogna läsare. (Eller inte, med tanke på hur lite kommentarer jag får, haha.) Nu hörs vi  inte på ett tag. Ha det fint!

Kommentarer

Postat av: Mathias

Publicerad 2006-07-06 10:16:51

Haha, du är för go.
Den sämsta bloggen hava du icke, du minns väl min? :)

Distansförhållande ja, på måndag flyttar jag och Louise ihop efter ett år på 42 mils distans, får väl se hur det går.

Ha en grym sommar, min vän.

Och take it a little bit easy med the rödvin.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela