Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Finbesök!

Publicerad 2006-06-27 14:43:51 i Allmänt

Om knappt en och en halv timme ska jag till stationen och möta världens bästa bästis och hennes nya löööv. Ska bli spännande att träffa, bedöma och godkänna honom. :)

Synd att det är mulet, för stan är ju ungefär tusen gånger finare när solen skiner. Men det regnar inte iaf och det är ju huvudsaken. Antar att det blir lite strosande runt på stan nu först, och ikväll ansluter Daniel för ett biobesök. Känns som värsta lyxen att gå på bio, evigheter sen vi gjorde det med våra fattigmansliv. Haha.

Okej, värsta klyschan coming up men fan vilken tur att allt det bästa i livet är gratis. T.ex. umgänge med dom man tycker allra mest om.

Kommentarer

Postat av: HALLOJ!!

Publicerad 2006-06-28 01:59:26

halloj!!!! Kommer du hem snart??! Jag har precis upptäckt att du övergett helgon=) Som du märker är det inte särskillt ofta jag ägnar mig åt internet nu för tiden!!*haha* kommer du hem snart?? (eller ja....hem till g-ved alltså) I helgen är det segges som gäller om du/ni är hemma....eller vilket är "hem" egentligen?? pöss

Postat av: Caroline

Publicerad 2006-06-28 09:18:28

Haha, jag kan upplysa fröken om att Sigges är inplanerat för mej också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela