Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Husvakt.

Publicerad 2006-07-11 17:40:43 i Allmänt

Nu har jag varit i Småland mer än en vecka och tiden har faktiskt gått förvånansvärt fort. Trots att det varken finns en dator eller kabelteve hos mamma och pappa. Tänka sej!

Idag åkte Lotta och Tomas till Bulgarien, vilket betyder att jag är första husvakt i en vecka. Det blir inte det minsta jobbigt; att ha tillgång till bredband (thank God!) och ett oändligt antal kanaler gör det värt att vattna och ta in posten. Minst sagt! Tråkigt bara att dom är borta i en vecka, känns alltid så tomt när dom inte är hemma. Fast som sagt, tiden går fortare än man tror.

Så vad har jag gjort nu då? Jobbat förstås, men också hunnit med sol, bad och många promenader. Den enda film jag sett hittills är Walk the line, men det var iofs den bästa film jag sett på evigheter så den upplevelsen blir svår att toppa. Joaquin Phoenix var äckligt bra i huvudrollen och scenen där Johnny stum av beundran friar till June var det bästa jag sett på länge. Looooove.  :D Jag är helt kär i Cashs musik och tänker sätta hans skivor högt på min prioriteringslista när jag fått sommarlönen.

Härnäst: Ikväll ska jag titta på Allsång på Skansen med mamma och imorgon efter jobbet åker jag på snabbvisit till Jönköpings Solskens-Sara. Ska bli så kul!

Kommentarer

Postat av: dan

Publicerad 2006-07-12 00:45:16

schysst! jag behövde ett filmtips.

Postat av: Lovisa

Publicerad 2006-07-13 18:51:37

Jag såg dig=) när du gick alltså......ska kolla den filmen....bra tips!! Pöss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela