Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Får aldrig nog.

Publicerad 2006-04-06 19:08:58 i Allmänt

Tja, det är ju ingen nyhet jag kommer med direkt men Vänner är den absolut bästa komediserien som någonsin visats. (Etta bland serier i övrigt ligger självklart Twin Peaks, tätt följd av Six feet under.)

Tur för mej att jag har världens snällaste syster som låter mej låna boxarna. Jag vet inte för vilken kväll i ordningen nu, men det vankas Vänner-maraton och jag kan inte tänka mej att jag skulle bli trött på det anytime soon.

Imorgon åker jag till Gislaved och hälsar på familjen. Sen bär det av till Arvika tidigt på lördag morgon. Det vankas bröllop! Ska bli kul, har aldrig varit på ett förut.

62179-21

Bäst!


Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2006-04-06 19:18:01

Det bästa är att du inte ens har kollat på hälften av alla avsnitt än, tänk vad mycket kul det finns kvar att se!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela