Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Bröllopsbryderier.

Publicerad 2014-01-31 16:57:25 i Allmänt

 
Tror att jag satt något slags rekord i att bröllopsgoogla dom senaste två dagarna. Helt sjukt vad det finns grejer att inspireras av! Lätt att överarbeta saker också, jag hoppas att vi (jag) kommer lyckas hålla det på en lagom nivå. Inte kul att stå med magsår på bröllopsdagen. ;) 
 
Vi har kommit ganska långt, måste jag säga. Kyrka och lokal, mat, fotograf, övernattning och låtar till vigseln och första dansen är klara. Dom stora grejerna som är kvar att boka är transport och underhållning till festen. Om man bortser från alla kläder då, där har vi mycket (allt) kvar. En sak i taget, vi har ju faktiskt nästan nio månader på oss. Har lagt orimligt mycket energi på färgtema. Vi hade ju bestämt oss för lila, men nu har vi spikat något annat och det känns hundra procent rätt. Vad det blir får inbjudningskorten visa lite längre fram! 
 
Idag är ingen bra dag. Känner mej låg. Har inte ens lust att träna, men hoppas få tummen ur och göra det ändå. Kan behövas innan nattpasset. 

Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2014-02-02 03:49:31

Vad långt ni kommit i planeringen!! Superkul å läsa att det är dags för bröllop!!!!! Det där med att överarbeta, det är nog ett "syndrom" som gärna drabbar de flesta brudar, men sålänge man tycker det är kul är det väl bara att köra på=)
Stort grattis igen!

Postat av: Caroline

Publicerad 2014-02-03 16:34:55

Ja, så tänker jag också. :) Inte alls omöjligt att jag kommer vända mej till dej för lite tips och trix, ert bröllop var ju så grymt lyckat! Förresten, fick du julkortet/save the datekortet? Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela