Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En gräsänkas bekännelser.

Publicerad 2013-07-15 00:20:47 i Allmänt

 
 
Jag kan ju inte låta hela sommaren gå utan att det blir ett enda inlägg. Så här kommer det!
 
Kan verkligen inte klaga på sommaren hittills, varken väder- eller innehållsmässigt. Inflyttningsfesten blev otroligt lyckad, vi har gjort klart lusthuset och fått några dagar till sjöss, solbrännan sitter där den ska och mammas vistelse innehöll både besök på Drottningholm och Skansen samt myskvällar i soffan.
 
Det enda jag skulle kunna vara lite missnöjd med är att Fredrik åkte iväg igår för att vara borta en hel vecka. Visserligen ska det bli skönt med lite egentid och att kunna lägga upp mina dagar precis som jag vill, men det uppväger inte det faktum att allting blir lite snedvridet. Ju fler dagar vi spenderar tillsammans, desto mer självklart är det att det ska bli fler och jag är så himla glad att jag känner så.
 
En annan anledning jag har till att vara glad är att jag för några dagar sen fick ett väldigt välkommet telefonsamtal där jag fick veta att jag kommer hamna i precis det arbetslag jag önskade. Riktigt, riktigt bra känns det. Det kommer bli så himla kul att börja jobba!
 
Men först tänker jag njuta ordentligt av den ledighet jag har kvar. Vilket ju faktiskt är ganska många dagar. Strax slänger jag mej i sängen och jag planerar att sova OFÖRSKÄMT länge imorgon. Oförskämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela