Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Andra veckan.

Publicerad 2013-01-31 21:42:04 i Allmänt

 
Det är inte klokt. Plötsligt var januari över och snart är även den andra introduktionsveckan till ända. 
Det är en väldigt intensiv tid nu, på både gott och ont. Mest gott.
 
Intensiteten gör dock att det blir lite dalar ibland. I tisdags kväll, till exempel började jag lipa vid köksbordet för att jag var så trött och för att det kändes som att det just nu inte finns utrymme till något annat i mitt liv. Det hela blev dock bättre med lite sömn och igår var humöret på topp igen när det var dags för alla Stockholmsaspiranter att samla ihop sej. Det innebar ju ett kärt återseende med många av mina klasskamrater, och inte minst umgänge med världens bästa Jonna! Dagen blev väldigt lyckad och innehöll en massa roliga övningar i syfte att skapa sammanhållning och stärka samarbetsförmågan. Riktigt roligt! Utbildningsveckan håller på ända till på tisdag, men imorgon eftermiddag blir det paus och dags för lite efterlängtad helg. 
 
För en sak tänker jag lova mej själv; ur mycket jag än kommer att älska mitt jobb och hur mycket jag än kommer att vilja utföra det på bästa möjliga sätt ska jag aldrig värdera det högre än mitt privatliv. Så det så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela