Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ett liv i en resväska.

Publicerad 2012-11-12 22:40:18 i Allmänt

 
 
Ja, så känns det ibland. Det har varit mycket buss, flyg och tåg den senaste tiden. För en vecka sen kom vi hem från Polen och igår anlände jag till huvudstaden efter en visit till Skåne. Det gäller att hänga med!
 
 
 
Krakow levererade på alla sätt och vis. Både vad gällde väder, service och mat...
 
 
... och framförallt vackra byggnader. Den här var nog den bästa av alla. Mariakyrkan, bara ett stenkast från vårt hotell, var så otroligt mäktig att det är omöjligt att fånga på bild.
 
 
Var bara tvungen att ta ett kort, haha. Vem skulle våga tatuera sej här?
 
 
Det kändes ganska konstigt, men lyxigt, att gå omkring och kisa och svettas i början av november. Vårvärme var det i Polen!
 
 
Godisautomaterna såg lite annorlunda ut.
 
 
Såhär glad är man när man fått sej en kopp av det i särklass godaste kaffet som världen skådat. Om ni nån gång befinner er i Krakow MÅSTE ni besöka Castor Coffe Club och smaka deras latte. MMM.
 
 
Jag var tyvärr desto sämre på att ta kort nu i helgen. Missade till exempel helt att föreviga Linnéa på hennes 15-årskalas. Här var vi i sporthallen och kollade på hennes innebandymatch. I pausen passade Alde på att öva så att han kan bli lika duktig som sin syster!
 
 
Helgen avslutades med flaggan i topp, för det var äntligen dags att se min idol.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag beundrar Markus Krunegård.
"Korallreven och vintergatan" är topp fem på min lista över dom bästa svenska låtarna som någonsin gjorts. Kanske till och med nummer ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela