Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Upploppet.

Publicerad 2012-05-30 20:12:52 i Allmänt


Nu är det minsann inte alls mycket kvar innan det är dags för ett välförtjänt sommarlov. Imorgon är det en vecka kvar tills vi skriver vår sista tenta för terminen och jag förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Det var ju liksom NYSS jag började på Polismuseet och nu ska jag göra min andra sommar där? Heeelt galet.

En del har hänt sen sist. Helgen spenderades i Gislaved. Fredrik och jag tog en roadtrip dit, dels för att det var dom beryktade Gisledagarna på gång, men främst för att umgås med familjen och för att tjuvstarta firandet av Junie som fyllde två år igår. Det var en väldigt skön vistelse! Synd bara att en helg går så fort och att 40 mils avstånd kräver en hel del planerande för att ses.

Andra nyheter är att jag äntligen har kunnat börja variera min träning lite efter stukningen. I fredags testade jag på att köra tabata för första gången på två månader och det gick vägen! Foten höll! Faktum är att det kändes så bra att jag körde i måndags och idag också. Och så slänger jag in kondition dom andra dagarna. Kan fortfarande inte springa men crosstrainern funkar äntligen, så nu är det inte långt kvar tills jag är tillbaka på riktigt. Inom en månad hoppas jag kunna ta min första löprunda, vilken glädjens dag det kommer bli. :)

Idag har jag varit ledig från skolan, men definitionen av "ledig" har ändrats totalt sen jag började på Polishögskolan, kan jag tala om. Jonna och jag träffades klockan åtta i morse för att träna och efter det följde en heldag av plugg. Inte i ett rasande tempo, men vi har ändå fått en hel del gjort. Skönt! Dessutom stannade vi och resten av järngänget kvar och hade kvällslektion i självskydd. Två helt fantastiska lärare stannade nämligen kvar efter skoltid och undervisade oss i två timmar. Hade alla varit lika engagerade och humoristiska som dom hade inget lärande någonsin varit tråkigt, det är ett som är säkert.

Nu inväntar jag Jonna som varit hemma en runda och duschat. Kvällen ska ägnas åt att ta igen missade avsnitt av Malmöpolisen samt inmundigande av världens godaste te. Tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela