Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

75 %!

Publicerad 2012-06-07 16:05:45 i Allmänt


Tro det eller ej, men nu är vi klara med tre fjärdedelar av tiden på skolan. Bara en termin kvar innan vi får komma ut i verkligheten! Obegripligt. Men underbart.

Idag fick vi alltså sommarlov och det var med en stor lättnad jag lämnade in tentan om unga lagöverträdare, barns civilrättsliga skyldigheter och rättigheter, förverkande av alkohol och åtgärder som första patrull vid ett dödsfall. En salig blandning med andra ord - precis som den tredje terminen har varit. Jag hoppas att det gick vägen, det kändes i alla fall som att det gjorde det. Dock var det riktigt ont om tid den här gången, vilket det aldrig brukar vara annars. Jaja, skulle jag ha misslyckats så är det inte värre än att jag får göra om. Sommarlov har jag i vilket fall som helst!

Samtidigt som det känns oerhört skönt att kunna släppa allt vad pluggkvällar heter för ett tag så kommer det bli riktigt tråkigt att inte träffa mina kompisar varje dag. Men att vi ska träffas hemma hos Jonna ikväll för att fira in sommarlovet ordentligt är åtminstone lite plåster på såren!

På onsdag börjar mitt sommarschema på museet och jag ska hoppa in redan på lördag eftersom det är invigning av nya Säpo-utställningen. Så med andra ord dröjer det lite innan det blir någon riktig låndledighet att tala om. Men några lata dagar utan några som helst förpliktelser kommer att göra susen.

Det är nästan så jag ska lyssna på Den blomstertid nu kommer och fälla en liten tår. :)

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela