Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Juletid, stilla ro och frid.

Publicerad 2012-12-13 20:15:00 i Allmänt

 
Ja, att det är lugna dagar just nu märks väl inte minst på min bloggfrekvens. Haha. 
 
Har inte särskilt mycket nytt att berätta, förutom att jag ser fram emot kvällen som kommer innehålla Lucia-mys (hurra för Svtplay!), knäckätande och en massa pussar. Det är inte fy skam, det. 
 
 
Den här fantastiska tavlan fick vi av Lotta i tisdags. Passar perfekt i vårt kök! Kommer bli mysigt att plocka fram den varje jul. :) Tavlan var förresten inte det enda vi fick i tisdags; Caroline kom med en söt bok om kärlek och ett roligt spel och av Vicki och Stefan fick vi en superfin julros. En massa presenter, trots att det inte ens är jul! 
 
 
Efter skolan idag åkte vi iväg till Kistagallerian för att kolla efter nåt snyggt till examensfesten. Köpte en klänning som bara skrek "Caroline!". Tänker inte avslöja hur den ser ut...Hehe. Är ganska nöjd att jag faktiskt höll mej till klänningen och struntade i andra köp. Jag BEHÖVER inte en stickad tröja bara för att den har ett gulligt motiv (Lady & Lufsen) och jag BEHÖVER inte köpa något nytt att ha på mej på julafton. Jag kände dock att jag behövde en tomtelatte med grädde, kanel och kardemumma. MMM. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela