Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jobbe!

Publicerad 2012-08-06 09:46:03 i Allmänt

 
Som ni ser har min semester även inneburit ledighet från skrivandet. Jag tror för all del inte att er sommar blivit förstörd på grund av det, men nu kommer det förmodligen bli lite mer regelbundet uppdaterande.
 
Mycket har hänt den senaste veckan! Förra söndagen flyttade Fredrik och jag alla mina grejer, samt flyttstädade och lämnade tillbaka nycklarna. En OTROLIG lättnad att ha det gjort! Dessutom är det skönt att slippa leva sitt liv i en kappsäck och tänka på vad man måste ha med sej till när osv. Men framförallt är den största vinsten med det här att kunna säga "hemma hos oss" och syfta på det hem man delar med världens finaste människa. Det är första gången jag bor ihop med någon och det känns lite overkligt, precis som det känns lite overkligt att jag inte ens visste vem Fredrik var för nio månader sen. Som tur är behöver inte "overkligt" vara en synonym till "onaturligt", för jag har faktiskt aldrig varit i en relation som är så naturlig som den jag är i nu. Jag tror verkligen att det är meningen att det ska vara vi, älskling!
 
Förra veckan (måndag till fredag) spenderades i Gislaved och det var riktigt skönt att få lite tid tillsammans med familjen ( även om Skåne-gänget saknades). Som pricken över i:et blev det dessutom lite bad! Svinkallt, naturligtvis, men ändå värt det. :) Det hanns även med ett lååångt rep med Scum undone vilket var helt galet kul. Har inte sjungit så mycket och så länge på evigheter och nu vill jag bara ha meeeer.
 
Igår var jag tillbaka på jobbet, och det är arbetsdag som gäller även idag. Sen blir det dock ledigt i två dagar igen, så jag ska inte klaga, haha. Ikväll kommer mamma på besök, det ska bli mys!

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-08-06 14:20:02

Jag tror oxå på oss! Vi har det bra, vi!
Skönt att du börjat skriva igen, jag har haft så himla tråkigt när jag har åkt tåg själv den senaste veckan! :D <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela