Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Andra seglingen!

Publicerad 2012-08-20 20:44:47 i Allmänt

 
Skulle uppdaterat igår kväll, men var (i vanlig ordning) trött och slocknade i filmsoffan.
 
Kan meddela att andra seglingsturen var hur mysig som helst. Det var bra förra gången också, men ännu bättre nu. Främst för att vi på lördagen hittade en alldeles egen vik där vi kunde vara helt för oss själva. Att kunna bada nakna utan att vara rädd att någon ser, och att sitta på en klippa med rosévin, nötter och Skärgårdsradio på en ö där ingen annan befinner sej, det är såna där saker som gör att livet känns ganska fantastiskt.
 
Däremot kan jag fortfarande ingenting om att segla. Jo, jag kan göra en tre-fyra saker som Fredrik sagt åt mej att göra. Typ fälla ihop ett bord och vira ihop lite tampar. Men ingenting kommer naturligt för mej. Herregud, jag kan knappt köra en bil, hur ska jag då kunna styra en båt? Haha. Skämt åsido, det är bara att acceptera att logik aldrig varit och aldrig kommer vara min starka sida. Jag är liksom inte gjord på det viset. Det finns andra saker jag är duktig på! Som kanske inte kommer så väl till pass på en båt iofs, men i andra lägen.
 
Idag var jag på skolan och körde lite hinderbana. Det hade jag tänkt göra i vilket fall som helst, men nu när min framtida inkomst står på spel är det ännu viktigare än förut. ;) Hursomhelst så kändes det bra idag, jag gjorde en provomgång först och då kämpade jag inte vilket gjorde att jag kom i mål 30 sekunder senare än maxtiden. Jag vilade i ungefär en kvart innan jag provade igen och då tog jag i lite och sprang i mål med 40 sekunders marginal. Kändes väldigt bra! Nu vet jag att jag klarat det utan att ta i allt vad jag har, så det ska inte vara några som helst problem när det är dags för test nästa vecka. Det hade jag iofs inte väntat mej heller, men det känns alltid bra att vara säker. Ska till skolan en sväng på torsdag igen och träna lite till. :)

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-08-21 08:28:34

Jag har märkt att du blivit bättre på de saker som du tagit för dig, så du är inte helt förlorad i seglarsemester-kategorin än! Ge det tid att sjunka in bara!
Men som du sa; klart mycket bättre denna gång än förra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela