Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Glad Caroline.

Publicerad 2011-11-23 21:10:00 i Allmänt


Ja, det finns faktiskt mycket att vara glad över just nu. Idag åkte vi till exempel ut i polisbilar utanför skolans område. A small step for man, a giant leap for uppspeedade studenter.

Det var faktiskt riktigt häftigt. Eller "busigt" som Kim sa. "Det här är som när man körde bil ensam första gången efter att man hade tagit körkort. Fan vad busigt!" Och ja, det finns ännu fler adjektiv man kan använda. Surrealistiskt är ett annat. När vi åkte där ensamma han och jag och insåg att trafikanterna runt omkring faktiskt såg oss som vilka poliser som helst, då kändes det som julafton.

Något annat som kändes lite overkligt var att jag faktiskt fick beröm av läraren för min körning idag. Behövde nog det för självförtroendet. Att backa och fickparkera är jag usel på, men jag KAN faktiskt köra bil någorlunda. Det är en liten tröst iaf. :)

Nåja, bättre ska det bli!

Och nåt som redan ÄR väldigt bra, det är att jag träffar så många bra människor den här veckan. Ikväll har jag varit hos Jonna, imorgon kommer Vicki hit på pyjamas- och knäckparty och på fredag brummar jag iväg med bussen till Isabelle.

Ibland är allting perfekt.



Den här lilla gynnaren flyttade in i mitt hem idag.
Ska tjuvstarta med resten av pyntandet också, för det ska vara julmys här när Vicki kommer.

Puss, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela