Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Avtryck.

Publicerad 2011-11-09 22:30:37 i Allmänt

Det är coolt när man återser människor som man bara träffat en väldigt kort stund men som man kommer minnas för resten av livet. Idag gjorde jag det, för jag träffade nämligen den här mannen, en av rekryterarna som var med när jag gjorde fystesterna till skolan.

Jonna och jag hade precis kommit in genom entrédörren till gymmet efter vår löprunda och där satt han på en bänk och hejade glatt. Först trodde jag att han faktiskt kände igen mej, men direkt därpå förstod jag att han är en sån som hejar på alla han träffar. JAG kände dock igen honom direkt, vilket jag också sa. Jag berättade hur han hjälpte och peppade mej när jag trodde att det var kört och att det var ett av mina bästa minnen. Enligt egen utsago blev han "djupt rörd" när jag berättade det. Haha. Han såg ganska glad ut i alla fall och frågade ifall vi trivdes eller om vi hade ångrat oss och jag sa att jag inte ångrar en enda sekund.

Vilket jag såklart inte gör. Faktum är att jag ganska ofta tänker tillbaka på den där stunden på fystesterna. Det var ju när allt kommer omkring just den stunden som förändrade allt. Hade jag inte klarat det där och då hade jag kanske visserligen klarat det i nästa omgång. Men jag hade hamnat i en helt annan klass och jag hade definitivt inte lärt känna alla fina människor som jag har förmånen att träffa varje dag.

Det är så himla häftigt. Människor som är på exakt rätt plats och som sätter spår för alltid. Sånt gillar jag. Och jag är riktigt glad att jag fick chansen att säga det till honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela