Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

I wish I knew you before.

Publicerad 2010-11-18 14:38:33 i Allmänt

Just nu är Mr Rock & Roll med Amy MacDonald min favvis. Verkligen ingen ny låt, men SÅ BRAAA. Älskar texten. Blir nästan lite förälskad när jag hör den.

Men det kan man väl kanske kalla mej också. Jag är otroligt förälskad i tanken på allt som väntar bakom nästa hörn. Det var väldigt längesen nånting kändes så himla rätt. Om det nu nånsin gjort det.

Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mej vid tanken, dock. Jag ska bli polis. Overklig mening.

Det bästa med hela den här ansökningsprocessen, förutom att jag klarade den, är att alla som fått veta varit så himla positiva. Inte en enda negativ kommentar har jag fått. Ingen tvekan, inget ifrågasättande. Det värmer väldigt mycket med alla som har trott på mej. Hejat, peppat och uppmuntrat. Det är bara att än en gång konstatera att jag har världens bästa människor i min närhet.

Jag undrar vad pappa hade tyckt. Kan tänka mej att han hade levererat nån giftig kommentar om att det inte är ett yrke för kvinnor. Haha. Men innerst inne hade han nog varit stolt. Idag är det hans födelsedag och om han levt hade vi firat hans 80-årsdag. På tal om overkliga tankar... Ibland kan det forfarande vara så himla svårt att ta in att jag aldrig mer kommer få träffa honom. 

Hade tänkt åka till Gislaved idag och fixa ett litet kalas för honom, men ibland blir det helt enkelt för mycket fladdrande fram och tillbaka i tillvaron. Hur mycket jag än saknar min familj och hur gärna jag än hade velat träffa dom så ofta det bara går måste jag vara hemma ibland och bara ta det lugnt mellan varven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela