Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Fattig men glad.

Publicerad 2010-11-20 12:28:27 i Allmänt

Om det finns något som heter "en lyckad fylla" så hade jag definitivt en sån igår.

Ibland känns det bara så jävla gött att stå med ett glas i handen, lyssna på Country House med Blur och vara den enda i lokalen som kan hela texten. Och känslan av att stråla tillsammans med fantastiskt fina vänner och tänka att jag är fri som en fågel och kan göra precis vad jag vill är kanske lite naiv och barnslig men samtidigt så jävla underbar.

Hela kvällen igår var underbar, för övrigt. Isabelle och jag var på zumba och dansade oss glada, sen var det snabbdusch och fix hemma hos henne innan vi åkte in till stan för att möta upp Kristin och Emma på tapas. TAPAS. Det finns liksom inte ORD för vilken symfoni för smaklökarna det är alltså. Efterrätt? Javisst! En drink på det innan vi går? Javisst!

Och det var ju knappast så att det snålades på inköpen på Excet heller. Jag får nån slags pengapsykos när jag är ute, använder kortet i värsta Maria Montazami-stilen. Men det är så VÄRT det, för herregud vad kul vi hade!

Och det bästa av allt - noll ångest idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela