Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ett i ett i ett...

Publicerad 2010-05-17 23:22:58 i Allmänt

Ber om ursäkt för dåligt bloggande. Men ja... livet kom i vägen. Och det känns ganska bra.

Det är ju iofs lite bakvänt att jag inte skriver dom dagarna jag faktiskt HAR nåt att rapportera. Haha. Förhoppningsvis kommer bilder från dopet snart, som vanligt dog batterierna till min kamera när jag behövde dom som bäst. Hursomhelst fick Alde en väldigt lyckad dopdag!

Sammanfattningsvis så har det varit underbara dagar i Skåne-land. Trivs så himla bra i den här delen av vårt avlånga. Det är nästan så att jag inte vill åka hem imorgon.

Och direkt hem ska jag ju inte heller. För snart gäller det. Jag skulle nu vilja rikta en uppmaning till dej som läser den här bloggen; om du någon gång i livet har velat mej väl så håll tummarna för mej imorgon. Okej?

Jag är nervös. Men jag vet samtidigt att jag kan.

Fortsättning följer...

Kommentarer

Postat av: sara&sigge

Publicerad 2010-05-18 08:34:45

Vi håller dom stenhårt för dig bejbi! Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela