Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Käääss.

Publicerad 2010-07-05 06:57:51 i Allmänt

Men usch vad dåligt jag bloggar. Nåja, har varit upptagen med att ha roligt!

Liseberg i fredags blev en succé! Sju och en halv väldigt intensiva timmar spenderades i parken och att jag blev tröttare än på väldigt länge vägdes upp av barnens bubbliga skratt. Dom börjar bli så stora nu, mina små. Linnéa är snart tonåring; till hösten börjar hon HÖGSTADIET. Det går nästan inte att greppa. Och Noah har fyllt tio. Mycket snart kommer tillfällena då han "glömmer bort sej" och smyger upp en hand i min vara puts väck så det gäller att ta vara på varenda sekund.

Det ska man ju förresten göra jämt. Tycker att Isabelle och jag lyckades ganska bra med det i lördags. Det blev en otroligt lyckad kväll och om början på sommaren är talande för hur resten kommer bli så tänker jag inte klaga en enda sekund.

Är för övrigt ganska imponerad över att jag lyckats jobba i 19 timmar (snart 20!) efter en ganska blöt kväll utan att kollapsa. I rock.

Idag väntar gymmet, sen ska jag sitta på min balkong, äta jordgubbar och lyssna på Oskar Linnros.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela