Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Några bra saker, trots pissig dag.

Publicerad 2010-02-02 20:03:02 i Allmänt

- Mammas glada "Men hej, gumman!" när jag ringde idag

- Att jag ska åka hem på torsdag nästa vecka.

- Att det blev möjligt tack vare att Andreas är snäll och jobbar över två timmar nästa lördag så att det passar med det enda (jävla SJ!) tåg som går tillbaka till Göteborg på förmiddagen.

- Att jag blev beviljad semester på Långfredagen.

-
När Jonathan och jag fjantade och skrattade på jobbet och sprang i trapporna som två ungar. Och att vi kanske ska börja läsa danska ihop!

- Cillas söta peppmail på Facebook.

- Att jag kände mej snygg i spegeln på dansen, att jag log massor av att vara där.

- Telefonsamtalen med Sofie och Lotta.

Men lite ledsen är jag allt. Och inte blir det bättre av att det blossat upp ett jävla munsår också. Var tvungen att gå till Apoteket och köpa en ny Anti. 100 spänn liksom, vad är det frågan om? Men skiten ska NOG försvinna innan jag åker till Malmö!

DOCK. Det ÄR verkligen så att små bra saker lyckas dyka upp överallt ändå, för på Apoteket sålde dom ut den här till halva priset:



                                                       


                                                                            Gudagåva.

Medan andra trösthandlar choklad trösthandlar jag dofter! (Chokladen ligger ju redan i skåpet.) Det är det bästa som finns, jag blir genuint lycklig. Två stycken av denna blev det, gillar jag den lika mycket som jag tror att jag kommer göra tänker jag gå tillbaka och köpa ännu fler. För det är jag värd! Ikväll ska jag begrava näsan i armen och  sniffa mej till sömns, som en äkta narcissist. :)










 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela