Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Du såg exakt lika påkommen ut som du var, men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar.

Publicerad 2010-02-28 10:16:51 i Allmänt


Efter en väldigt trevlig middag med Andreas och Johanna igår kväll var det alltså äntligen dags att se världens bästa Markus igen. Det var inte riktigt lika bra som på Kungstorget i somras (det kan ju iofs ha varit för att det var just sommar då), men fortfarande heeelt underbart. Såklart. Blev dock lite besviken att han struntade i många självklara låtar från första skivan - till exempel den i inlägget här under, hade verkligen längtat efter att höra den - men jag förstår å andra sidan att han vill fokusera på det nya.

Jag tror på fullaste allvar att Jag är en vampyr kan vara en av dom bästa svenska låtarna nånsin. I alla fall kändes det så igår. Särskilt i slutet när Markus pekade på gitarristen och han hackade sej igenom slingan, när basisten följde med efter en runda och när till slut trummisen hakade på och tog i för kung och fosterland. Ursäkta mitt musiknörderi, men jag blir så jävla lycklig i såna stunder. Det är inte mycket som går upp mot dom där sekunderna när man bara står och ler och känner att allt är perfekt. Maximerad realtime, som nån klok människa sa en gång....

Det verkar som att febern är borta nu, men jag känner mej ändå inte helt frisk. Det är segt, riktigt segt. Hade velat hitta på nåt idag, och det kliar i hela kroppen av träningslängt. Men jag får snällt vänta. Kanske kompromissar och tar en promenad, det borde jag fixa.

Imorgon är det mars och det betyder att det bara är några dagar kvar tills bebben kommer! H*n kan ju faktiskt komma närsomhelst, för den delen. Jag lääängtar! Koooom nu, mosters älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela