Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ouch.

Publicerad 2009-09-08 16:24:30 i Allmänt

Det var inte ett dugg bättre i foten när jag vaknade så istället för att halta fram och tillbaka till tvättstugan fick jag ta mej till sjukgymnasten. Kom på att det finns en bara några gator härifrån, Kortedala rehab center, och fick tid inom en timme. (Att söka sjukgymnast via vårdcentralen är ju värdelöst - tjugo över nio lämnade jag meddelande på deras telefonsvarare och NU ringde dom upp mej!)

Fick ett kanonbra mottagande på KRC, även om det inte finns så mycket att göra. Hon visade iaf hur jag lindar foten på bästa sätt och sa hur jag ska börja träna foten. Men det närmsta dygnet eller dygnen ska jag bara vila. Det blir alltså inget jobb för mej inatt. Även om det allt som oftast är väldigt lugnt på natten kan jag inte hoppa upp och ner för trapporna. För en gångs skull har jag inte dåligt samvete över att jag stannar hemma heller. Känner mej faktiskt invalid! Haha. Men jag hoppas att det ska bli bättre snabbt. Har kryckor nu också, men dom tänker jag verkligen inte slita ut! Svetten rann när jag äntligen kom in genom dörren. Visserligen behöver jag ju inte klaga på att jag missar min träning, för en tripp fram och tillbaka till affären eller spårvagnen lär ju kompensera för det. Förhoppningsvis kommer jag bara behöva dom ett par dagar, som sagt.

Tur att det är höst och en massa skit på teve! Ikväll är min räddning säsongsstarten av Idol!



Dagens namnförslag:

Tjej: Elina, Elise
Kille: Odin

 

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2009-09-13 18:51:17

Som du märker är jag inte inne varje dag. Nja, Elina är ganska ok men Elise hette en målvakt när jag tränade handboll. Odin får jag nog "suga på" lite.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela