Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Massa bra saker.

Publicerad 2009-09-27 22:10:38 i Allmänt

Jag gillar nog hösten ganska mycket när allt kommer omkring. Eller rättare sagt, jag gillar att fylla vardagen med bra och roliga saker, och det är perfekt att göra det när det är höst. På sommaren är det alltid en massa förväntningar på allt man gör, allt SKA vara så himla bra, vilket medför risken att mycket istället blir ganska misslyckat. Hösten förväntas vara grå och tråkig, och då blir mycket istället en bonus. Sånt gillar jag.

Och man kan väl säga att den kommande veckan innehåller en jäkla massa bonus för mej.

Imorgon blir det fackmöte med kollegorna på förmiddagen - det låter väl inte alls speciellt kul, men det ska bli ganska spännande - och boxpass plus gympapass på kvällen.

tisdag ska Isabelle och jag gå och simma, det ska göras nya fina naglar och kanske, kanske blir det bio med Carin på kvällen.

Onsdag innehåller after work med världens bästa gäng. Grymt!

torsdag händer det visserligen inget speciellt, mer än att jag kommer gå omkring och vara glad att det snart är fredag.

För på fredag kommer min baby!

Men innan allt detta kan börja ska jag jobba klart mitt långpass. Puss!

Kommentarer

Postat av: Carin

Publicerad 2009-09-28 12:32:30

Låter som en härlig vecka! Och du kan ta bort kanske, kanske på bion. ;-)

Håller med om att hösten kan va trist o grå, men att det ändå är mysigt på nåt vis att fylla dagarna med små saker som förgyller livet. Det finns ingen annan årstid som passar så bra till att krypa upp i soffan med en filt och en kopp te och läsa en bra bok. En sån enkel grej kan bli så underbar. =) Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela