Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Framtiden osv.

Publicerad 2009-11-02 21:35:56 i Allmänt

Ibland, och idag är en sån dag, känns det som att jag fått nog av den här stan.

Det känns som att jag vill hem.

Såg en skitsnygg bostadsrätt som är till salu i Gislaved och började dagdrömma. Tänkte på hur det skulle vara att bo där, hur mycket enklare vissa saker skulle bli. Min dröm om att skaffa hund, till exempel. Nästa år blir mamma pensionär, hon skulle kanske kunna hjälpa mej med vovven, och jag skulle i gengäld ha Bond när hon ville iväg på saker.

Och jag skulle få bli en närvarande moster till *** (skriver inte ut arbetsnamnet, haha). Det skulle vara så roligt att vara med och få se honom/henne växa upp.

Samtidigt så tänker jag på hur mycket jag ville därifrån. Men jag var visserligen bara 19 år då och en heeeel del har hänt med mej på dom här fem åren. Kluvenheten är dock det ständigt återkommande problemet.

Nåja. Jag löser ändå inte hela min framtid idag.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-11-03 15:30:25

Jaaaaa, kom heeeeeem!

Postat av: Vicki

Publicerad 2009-11-04 12:06:43

Jag tänkte skriva väärsta personliga kommentaren nu men sen kom jag på att den var för...personlig. Haha. Gör vad som gör dej lycklig!!! Det får inte bli svårare än så! Som att åka till sthlm och hälsa på mig i vår nya lägenhet. Det skulle göra dej jättelycklig! Jag har en helt ny, råfet soffa som du ska sova på. Den är ett as. Ett mjukt och bra as. Saknar dig! puss//vicki

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela