Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ibland har jag världens bästa jobb.

Publicerad 2009-05-14 23:33:54 i Allmänt

Att se två tjejer som varit med om så mycket skit borra ner näsorna bakom en hästs öron, minnas doften dom längtat efter och spricka upp i världens största leenden, att se hur lyckliga dom ser ut på hästryggen och att efteråt få en kram för att man fixat detta åt dom, det är stunder som gör att man pallar med allt annat. Och inte ens bryr sej när man senare på kvällen plötsligt får höra av en annan boende att man är dum i huvudet.

Jag må vara dum i huvudet, men jag är även glad. Och har jävligt ont i röven.

Haha.

Jag blev faktiskt också lycklig av dagens utflykt. Blir det när jag är bland djur. Peyr (uttalas Fejr) var superdupersnäll. Lite seg, men väldans fin. Och jag galopperade! Ska tänka på det varje gång jag sätter mej ner och grimaserar av smärta dom närmsta dagarna, att det faktiskt var värt det! Jag har inga stora drömmar, inte en massa saker jag "måste" göra innan jag dör. Egentligen har jag bara en enda dröm, och det är att bo på landet. Med hundar som kan springa fritt, nån katt som stryker omkring och massa andra djur i närheten. Nån gång hoppas jag att det kommer bli så!

Men just nu bor jag i en stad. Och borde verkligen gå och lägga mej, för tidigt imorgon ska jag flyga till en annan stad. En liten en, långt bort. Om typ tolv timmar får jag krama min baby! :D

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela