Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sista rycket.

Publicerad 2009-06-14 16:00:46 i Allmänt

Snart fyra timmar gjorda, sexton kvar. Sen är jag leeeedig i en vecka!
Satan i gatan (hatar det uttrycket) vad skönt det ska bliii.

Hoppas det blir fint väder; förutom att göra dom där sakerna jag räknade upp i förra inlägget vill jag ligga på en filt i trädgården och läsa, med Bonds svans som fläkt. Jag läser bara när jag är långledig, fattar inte varför det blivit så. Å andra sidan ser jag verkligen fram emot det på ett helt annat sätt. Inga stora semesterkostnader heller, direkt... haha.

Har fått en massa griller i huvudet också. Utanför jobbet hänger det en katt om dagarna, och den tycks bli smalare och mer sällskapssjuk för varje dag som går. Om det visar sej att det inte är nån som gör anspråk på den funderar jag faktiskt på att ta hem den. Helt sjukt att jag ens funderar på det, för jag gillar inte ens katter. Men den här har faktiskt fått mej lite förälskad, har typ aldrig blivit så gosattackerad som jag blev igår. Idag har jag inte sett till den och blir nästan lite orolig över att den faktiskt har nånstans att bo.

Vill ta hand oooom. Och inga lektioner om ansvar, tack - det här är ingen "åh, vad mysigt att ha ett djur"-grej, jag har haft drömmar om att skaffa hund i flera år, och jag tänker på hur man kan lösa det varje dag. Jag föraktar folk som inte ser till sitt djurs bästa och skulle aldrig drömma om att ta på mej ett ansvar jag inte kan hantera. Men en katt skulle faktiskt bli något enklare. Det skulle gå att lösa, om jag vill. Och min innergård är nog det ultimata stället att hänga på om dagarna.

Jaja, vi får väl se hur det blir. Ska kolla om hon (tror jag) är här i krokarna nu... :)

Kommentarer

Postat av: John

Publicerad 2009-06-15 21:37:43

Postat av: John

Publicerad 2009-06-15 21:38:25

U go girl!!! Katten är din kaaaaatteeeen äääär din

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela