Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Semester!

Publicerad 2009-06-16 19:46:33 i Allmänt

Ljuva, lediga vecka. Men egentligen börjar inte min riktiga semester förrän imorgon, eftersom jag ändå skulle ha varit ledig igår och idag enligt schemat.

Morgondagen ska iaf spenderas i studion tillsammans med Danger Avenue. Tydligen blev dom nöjda med körerna jag la för några veckor sen, så nu blir det mer sång. Skitkul! Jag vill sjunga jämt.

Och när skrålandet är klart åker jag hem till mitt älskade Småland. Riktigt peppad på att åka till Ullared på torsdag också! :D Har varit och fixat födelsedagspresenter till mamma idag; en skiva med Lars Winnerbäck, en turkos sjal och ett inramat foto på mej ska hon få. Hoppas hon blir glad! (Och att hon inte läser min blogg, men det är ingen överhängande risk för det, haha.)

Fortfarande ingen lust att blogga, som ni märker. Men det kanske bättras inom kort - kan jag tjuva på grannens nätverk därhemma blir det nog en del inlägg i veckan.

Om inte - ha en superfin midsommar allihop! Ät en massa sill och jordgubbar och skit i spriten, det tänker jag göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela