Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

"Ja'll osså ha 'boy."

Publicerad 2009-07-12 21:54:59 i Allmänt

Ska alldeles strax lägga mej (!), för jag ska upp übertidigt och promenera innan jobbet.

Men ville egentligen bara meddela att helgen bjöd på precis lika glada känslor som jag hade hoppats. Det var till och med kul på riktigt på Sigges! Mycket tack vare rockdansgolvet, naturligtvis. Men jag är ju kanske inte jättesugen på att åka dit fler gånger i år... haha.

Just nu går jag mest omkring och har pirr i magen eftersom Isabelle, en tjej som är timvikarie på jobbet och som jag klickade med från första stund, frågat om jag vill följa med henne och tre andra tjejer utomlands på semestern! :D
Är riktigt glad att hon överhuvudtaget frågade, älskar spontana saker! Att jaga sista minuten-resor är en väldigt speciell sorts spänning. Vi kan boka typ när som helst! Visserligen är det en del saker som ska klaffa, men förhoppningsvis håller det hela vägen.

När mamma körde mej till tåget idag sa hon att hon hoppades att det kommer bli av, och att jag är värd en resa. Det var väl inget speciellt med det egentligen, men det kändes bra eftersom jag igår sa till henne och Lotta att jag blir lite irriterad över att man alltid blir så himla uppmuntrad att spara, spara, spara sina pengar. Oavsett vad det gäller liksom.

Visst är det bra att spara, och det gör jag också, en hel del. Men det kan ju inte finnas nåt mer meningslöst än att aldrig unna sej nåt för det man jobbat ihop?



Såhär glada blev Johanna och jag av att träffas!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-07-14 21:22:32

Åh så härligt o läsa att du ska ta en restresa! -Man sa unna sej, o götta sej... Man måste passa på att leva och ha roligt när tillfälle ges, så många dagar som bara försvinner bort när man jobbar hela året.. Love u bejbi!! Du är hjärtligt välkommen på semester hit ner om du vill ; )

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-07-14 21:23:31

jag skrev ovanför..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela