Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Dags för avgiftning.

Publicerad 2009-01-24 17:55:11 i Allmänt

I våras när jag la om mina matvanor skröt jag vitt och brett om att jag inte alls var sugen på godis och att det gick hur bra som helst. Nu är det fan värre än nånsin. Tillbaka till mastodontpåsarna med lösgodis, vad fan var det som hände?

Det är bara att konstatera att jag är sockerberoende. Och vad tycker jag om att vara beroende av saker? Det är fan det värsta av allt. Jag vägrar att känna att jag MÅSTE ha nånting. Det ska vara ett val. Jag tänker inte rota runt i skåpen i ren panik för att jag MÅSTE ha nåt sött efter maten.

Ska äta upp den här senaste äckelpåsen jag köpte alldeles nyss, sen är det fan avgiftning som gäller! En månad funkade förra gången (iaf ett tag, bevisligen höll det ju inte för alltid), så det kör jag på. Med start imorgon.

Men ikväll är det onyttigt leverne som gäller. Hoppas att ni har en bra lördag.!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-25 09:05:03

ska du sluta helt med godis?

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-01-25 11:18:38

Nej, skulle jag aldrig göra. Då blir ju livet meningslöst. Men jag måste få bukt med konsumtionen, haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela