Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ljus, bli till!

Publicerad 2009-02-09 12:05:20 i Allmänt

Hemma en stund innan jobbet, lagom med tid för att blogga lite om helgen i Malmö.

Som vanligt när jag umgås med Sofie har jag mått superbra. Och i lördags fick jag den mest perfekta fyllan jag haft på hur länge som helst. Allt stämde, liksom. Tänk om det alltid var så! Förfesten hos Jenny blev grym, tänk vad sjukt kul man kan ha med en kortlek. Och premiären av nya rockklubben på Deep blev aslyckad, trots att Paradise City spelades tre gånger för mycket...haha. Är faktiskt lite avundsjuk på Sofies kompisgäng, dom är så sammansvetsade och alla känner alla. Det handlar absolut inte om att jag är missnöjd med mina vänner, det hade bara varit skitkul om det inte var så uppsplittrat.

Igår gick vi utanför dörren första gången halv nio på kvällen, innan dess var det bakfylleslapp på högsta nivå. Onlinepizza.se måste vara bästa påfundet ever... Anledningen till att vi gick ut alls var för att vi skulle gå på bio, och I taket lyser stjärnorna var riktigt bra. Den skilde sej en hel del från boken, men det var inget som störde. Tjejen som spelade Jenna imponerade faktiskt på mej, och några av scenerna mellan henne och mamman var det jobbigaste jag sett på länge. Så ja, höga gråtpoäng. Det kan ha varit en försvarsmekanism, men när vi gick hem efteråt genom vad som verkade vara ett ödsligt Malmö fick vi helgens värsta (bästa) skrattattack och jag kände mej så glad när jag tänkte på vilken otrolig tur jag har som har en sån fantastisk vän. Saknar dej redan!

Och på tal om att sakna... imorgon är det fyra veckor sen han åkte och det verkar som att jag tänker på honom lite mer för varje dag som går.

Dags att jobba nu.

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2009-02-09 19:19:03

ahhh..vilken götteshelg! vafan, onlinepizza! guds gåva till bakfyllesöndag?!? har sett reklam, men visste inte om det fanns i alla städer.. måste provas.

I taket lyser stjärnorna är nostalgi. Thydell hade väl en krönika i v-nyheter eller nån tidning hemma väl?

Nu har jag bara några pass kvar tills jag är L E D I G !!! men jag vill åka till dig så snart som möglisch..

Pusspusspuss

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-02-09 19:37:22

Ja, hon frilansade för VN ett tag, jag träffade henne en gång på redaktionen där. :D Verkade skitmysig. Sen skrev hon krönikor för Finnveden. Du MÅSTE se filmen! Tycker vi ska se den ihop när den släppts på dvd. Jaa, du måste komma till mej, baby, jag längtar! Förlåt att jag inte ringt, har ingen ursäkt egentligen...:S Men när du minst anar det kommer det ett samtal från moi. Puss så länge!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela