Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jag hjärta min soffa.

Publicerad 2009-02-13 00:41:13 i Allmänt

Nu är det natt, jag är ensam på den här våningen och snart är det morgon så jag får gå hem. Har en liten fredagskänsla ändå, trots det väntande monstret, och det känns skönt. Jag ska spendera dagen och kvällen med någon jag ägnat alldeles för lite tid åt på sistone, nämligen min filt. Tänker endast lämna lägenheten för att gå iväg och boxas (fri träning imorgon, jag ska slå pä säcken typ hela tiden!). Resten av tiden tänker jag överkonsumera Vänner och äta en massa saker jag inte borde.

Joey: Oh, come on! Last night I was finishing off a pizza and she said "Uoh oh oh, a moment on the lips, forever on the hips!" I dont need that kind of talk in my house!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-13 06:08:41

Låter som en gööörmysig fredag (som dom säger i Åmål) :)Kram Cilla

Postat av: sara

Publicerad 2009-02-13 10:44:21

ha ha haa.. Joey tar verkligen åt sig! Vänner är den bästa serien i världshistorien!

Jag jobbar också helg, mitt pass imorgon är 22-timmar och idag 7-timmar. Känns alltid skönt att veta att någon mer jobbar helg, så man kan tänka på det när folk beger sig till stan med systemetkassar i handen och klackarna på =P

Ha det gött i soffan ikväll! vi får ha ett vännermaraton nån gång =) Love u!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela