Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Inte lycklig av att köpa saker, my ass.

Publicerad 2009-04-23 22:23:37 i Allmänt

Valde mellan att stanna hemma, glo på en datorskärm och dammsuga en lägenhet som ändå ingen kommer se den kommande veckan och att åka in till stan, träffa Jonathan, käka sushi och köpa nåt fint till mej själv. Ibland tar jag kloka beslut! Ursäkta modebloggsvarningen på det här inlägget, men jag måste.



Dessa hittade jag i reahögen på Gina Tricot.
Bra sak nr 1: Har kostat 349, blev mina för 99!
Bra sak nr 2: Jag kunde ha en storlek mindre än vanligt!



Blev medlem i Body shop club för ett tag sen, och häromdagen fick jag ett grattiskort med 100 kronors värde. Så det här smörja-på-läpparna-grejsimojset med doft/smak (man ska kanske inte äta det) av drakfrukt är min födelsedagspresent från dom, thank yoooou!


Smart drag av dom att ge bort nåt för övrigt, för när man väl är där kan man ju knappast låta bli att lukta på allt som finns, och därmed riskera att köpa på sej en massa. Jag tänkte att det var lika bra att lyxa till det rejält och utnyttja min "Köp 3 betala för 2"-värdekupong som jag fick när jag blev medlem. Ni vet när man säger "det luktar inte hallon, direkt..."? Well, den här luktar JÄVLIGT mycket hallon. Lite för mycket, tyckte Jonathan. Jag förstår inte vad han pratar om.


Köpte även en större flaska med min älskade kokosduschcreme, så nu behöver jag inte vara ledsen för att min lilla håller på att ta slut.


Den här var det bästa av allt. Säg det högt; "Ginger whipped Body Soufflé", man HÖR ju hur jävla fantastiskt det är.Vissa ord är typ... njutbara att uttala, "whipped" är ett sånt. Jag invigde den här efter kvällens dusch, och nu luktar jag ingefära. Det låter inte alls som nåt positivt, jag vet, men jag är helt kär. Den här finns bara en begränsad tid, max några veckor till, så jag tänker skaffa mej en till, trots att den var ganska dyr. (Som om nåt i den affärskedjan är billigt...)



Har bestämt mej för en sak, och det är ett beslut i samma anda som beslutet som följde av leverpastej-teorin. För er som inte vet vad den innebär (det vill säga, alla utom Lotta) uppkom leverpastej-diskussionen av att det på Lidl finns två olika leverpastejmärken att köpa; Guldgrytan och Pastejköket. Guldgrytans leverpastej är väl visserligen helt okej, men inte alls lika god som Pastejkökets, däremot en krona billigare. Under en diskussion med Lotta blev jag upprörd över det faktum att jag lät en sketen krona avgöra hur god min macka skulle vara. Kommer aldrig mer i hela mitt liv köpa Guldgrytan, och hela leverpastej-teorin går ut på att det är helt idiotiskt att spara bara för sparandets skull, när man vet att man kan få nånting man tycker om mycket bättre. Därför har jag bestämt mej för att hädanefter alltid köpa produkter som jag tycker om såhär mycket. Visst, det är väl jättebra med Gekås jätteflaskor med duschcreme för bara 19.90, och dom  luktar ju ganska gott. Men det är knappast så att man blir glad av dom. "Onödiga pengar" säger många. Det är samma sorts människor som köper kläder och sparar för att ha "till fint". DET är jävligt onödiga pengar, om ni frågar mej.

På hemvägen hämtade jag ut mitt paket från Tele2. Blev uppringd i förra veckan och fick erbjudande om att byta mitt nuvarande abonnemang därifrån till Snackis, som gör att jag kommer ringa för en tredjedel av mitt nuvarande minutpris. Jag skulle dessutom få en ny telefon, bluetooth headset, bluetooth-usb och ett extra minneskort. Betala mindre, och få mer? Eh, ja tack?


Ganska snygg, ja.


Och imorgon ska jag till Ikea och Mediamarkt. Fan, hade det funnits fler av min kaliber hade vi snart inte haft nån finanskris i det här landet.


Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2009-04-24 03:24:54

Lyx att få lön den 25:e. Jag får vänta ett par dagar till.

Postat av: sara

Publicerad 2009-04-24 11:39:31

jäklans vilken shopoholic du har blivit bejbi! =P Dom shortsen är så sjukt snygga, när mammamagen har promenerats bort (nån gång runt 2020)så kanske man skulle ta och skaffa sig ett par..(om dom fortfarande finns då, alla kanske använder rymddräkter och har blå hud, jo det är sant, männinskan blir blåare!!!) hahaha... nu är jag trött på tajts, trodde aaaaldrig jag skulle säga det, men när mina sista mammatajts gav upp kampen mot lårgnugget (kan utvinna energi från mina skavande lår och försörja hela jönköping!) Då kände jag, näee, nu vill jag ha jeans på mig. Sagt och gjort, jag hade på mig mina största jeans utan en enda knapp knäppt! Och det var ju lugnt så länge jag stod still, när jag tog två steg satt som på halva r***n. Nu har jag gnällt av mig lite, annars är det toppen att vara gravid, men det blir skönt att det snart är över =)

Apropå att köpa billigare saker för en ynka kronas skull är smör ett typexempel. Fasiken vad allt smakar underbart med riktigt smör..

Ha en underbar helg, jag och mattias har bestämt att bebisen ska komma ut imorrn kl.15.00, så det är vad jag ska ängna helgen åt, hehe! Love u darling!

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-04-24 18:22:21

Du får gnälla så mkt du vill baby, med tanke på hur lite gnäll du gett ifrån dej hela den här tiden. Är så stolt över hur duktig du är! Jaaa, nu är det allt dags för Jidde att titta fram, går omkring och är spänd och väntar på sms hela tiden! :D Och smör ÄR det bästa, jag köper aldrig margarin längre. Smör är ju både godare och bättre för hälsan. ;) Eller iaf kan man ju inbilla sej det...haha. Tänker på dej, puss darlo!

Postat av: Carin

Publicerad 2009-04-25 17:46:19

Vilka snygga shorts! Och jag kan tänka mig att raspberry body butter luktar himmelskt, måste lukta på den nästa gång jag är i närheten av Body store. Vi får ta o planera in en träff snart! Ha det bra! Puss o Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela