Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En lång fredag.

Publicerad 2009-04-10 09:49:19 i Allmänt

Sitter på jobbet och det är ungefär lika festligt här som jag antar att det var i Golgata för knappt 2000 år sen. Heeelt dött alltså. Förr fick man inte göra nånting på Långfredagen har mamma berättat. Inte ens handarbeta. Det finns visserligen ingen risk att jag skulle få för mej att göra det ändå, men för mamma hade det nog varit rena rama tortyren idag. Haha.

På tal om jobbet så kände jag mej så nöjd igår, och det var en skön känsla. Hon kände att jag bryr mej på riktigt, och hon kramade mej nästan. Det låter kanske inte så speciellt, men fan vad det vägde upp mycket. Man måste ta vara på varje liten glimt för att orka göra det man gör.

Ska ut och sätta mej i solen nu, tror jag. Och tänka på att jag är ledig i helgen och får spendera den med min baby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela