Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Bafucin låter som bassilusk.

Publicerad 2009-04-06 00:07:42 i Allmänt

Jag har ont i halsen. Men inte halsflussont, för då vill man ju gråta varje gång man måste svälja och trehundra knivar skär genom hela strupen. Det är bara vanligt, störigt "diffus infektion"-ont. Och i morse var jag helt övertygad om att jag hade feber, men det var tydligen inte min febertermometer. Så jag bestämde mej för att gå och jobba ändå, och såhär i efterhand var det bra för nu mår jag ändå helt okej. Jag skulle aldrig nånsin kunna sjukanmäla mej om jag inte kände mej sjuk på riktigt. Som Lotta brukar konstatera, jag är så LYDIG!

Hoppas att ni haft en bra helg, och att ni får det underbart imorgon på era jobb. Jag är tyvärr ledig måndag, tisdag men det är sånt man får leva med. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela